Wednesday, March 16, 2022

КМЕТИЦАТА НА БЕРКОВИЦА НАБУТВА МЕЧО ОТ РАКОВИЦА НА ХРАНИЛКА, А ТОЙ И ФАМИЛИЯТА МУ ДЪЛЖАТ ПАРИ ЗА ВОДА ЗА ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА

Случващото се в Берковица е като приказки от Старата гора, въпреки че ГЕРБ и ДПС я поизбиха безмилостно за кинти. Това са приказки от Горната и Долната земя, не толкова като хорърите на Николай Райнов, приказки за лисицата, която се прави на умряла и набутва вълците в селото. Този път и Мечо е включен. Кой Мечо, ще се запитате? Не, не е този от анимацията Маша и мечока. Тя вече не е политически коректно. Това е познатият вам Величко Йонов от Раковица, който осигурява гласовете на ромите от Раковица в полза на ДПС и близък сподвижник на друг един клиент на специализираната прокуратура и правосъдието Димитър Аврамов-Галата, бегът на Северозапада и депутат на ДПС, макар и със свален имунитет.
Отдавна знаем за обвързаности и зависимостите на ГЕРБ и ДПС в региона и Берковица. Успяха ДПС за 20 години да се настанят в областта, да овладеят МВР и да си осигурят чадър. Това го знаят всички. Не се лъжем отдавна, че ГЕРБ в лицето на Каменова управлява Берковица! Това е ДПС и Димитър Аврамов-Галата. Спомняте си за скандала около приближената до Каменова директор на ВиК Берковица и затова как тя бе освободена в един изблик на мозъчно замъгляване, дали от алкохолно опиянение или от властови напъни, не е ясно. Само след три дена Димитър Аврамов-Галата събра съветниците на ДПС и им "наби канчетата" по думите на Любомир Тодоров, познат ту като берковския Джони Деп, ту като сивия кардинал, машата на Димитър Аврамов-Галата! След набиването на канчетата, съветниците на ДПС, под строй и с мрачни лица се отравиха за аудиенция и индулгенция при Каменова, да ѝ цункат кунката, молят за прошка и засвидетелстват своята вярност и обич към нея лично. Който обича Галата, той всъщност обича и Каменова. Това е двуликият Янус - Галата - Каменова. Две в едно. Знаете какво последва - докладна на Каменова и отмяна на предишното решение за смяна на управителката на ВиК с друг мъпет, застаряващия Йордан Йорданов. Въобще подходящ сценарий за латиноамериканска сапунка.
Сега, Димитър Аврамов-Галата и централата му, съвместно с ГЕРБ поемат курс за предсрочни избори през есента и е време да се назначат подходящите хора, които да мотивират подходящо избирателите и донесат гласове на ДПС. Избирателите в Раковица са лесни за мотивиране или манипулиране - незаконни къщи и парцели, неплатени с години сметки за вода. Обещава им се чадър и спокойствие и те гласуват, за когото им посочат. Левчетата също играят роля тук, то е ясно. Величко Йонов - Мечо, арестуван за лихварство и освободен под гаранция от 5000 лв и друг път е доказвал своята ефективност. Няма пари за сметките за водата, но има 5000 лв за гаранция! Или някой друг чуя храни тази гаранция? Само, че този път има и друг играч - министър Бойко Рашков, страшилището за корумпетата и купувачите на гласове.
И така, деца! Приказката върви в града, че Каменова ще назначи Мечо за кметски наместник в Раковица. Нищо, че там вече имало трима! Дето викат хората - Дако! Дако, че тримата наместника, наместващи Каменова в Раковица са на заплати. Сега ще получат, както се казва в рекламата, още нещо и то съвсем не безплатно - четвърти кметски наместник да намества изборите и Каменова, че и ДПС. Според зависи. Мечо, който дължи пари за вода за цялата 2020 година, той и цялата му мечешка фамилия. Да ви е честито, граждани на Берковица! Да ви е честита новата гавра. И после да не се чудите защо управляващите ви презират и ви се плезят нагло зад гърбовете ви.
Тези приказки от Старата гора са като театрални постановки, а зрителите сте вие и ръкопляскате. Плащате, за да гледате. Институциите също гледате т.е. наблюдават тенденциите.

Ползвани материали:

https://www.mont-press.com/index.php?issue=802011&kind=&article=29584&rank=4&short=&numb=%D0%91%D1%80.%2080%20(1920),%20%D0%B3%D0%BE%D0%B4.%20%D0%A5%D0%A5II,%2013%20-%2017%20%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8%202011%20%D0%B3.

https://www.24chasa.bg/Article/493214

https://frognews.bg/novini/sreshtu-5-bona-puskat-bosa-karlejite.html





No comments:

Post a Comment

КМЕТИЦАТА НА БЕРКОВИЦА НАБУТВА МЕЧО ОТ РАКОВИЦА НА ХРАНИЛКА, А ТОЙ И ФАМИЛИЯТА МУ ДЪЛЖАТ ПАРИ ЗА ВОДА ЗА ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА

Случващото се в Берковица е като приказки от Старата гора, въпреки че ГЕРБ и ДПС я поизбиха безмилостно за кинти. Това са приказки от Горнат...