Tuesday, October 5, 2021

СТИЛИНГ ГРУП РАВНО ЛИ Е НА КРАДЕНЕ ИЛИ НЕЧУВСТИТЕЛНОСТ КЪМ ВЪЗМУШЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ НА БЕРКОВИЦА ИЛИ КАК ИЗЧЕЗНАХА ЕДНИ ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА


Едва ли има някой в Берковица, който още да не знае името на ноторната фирма СТИЛИНГ ГРУП, която прибра едни пари, над 300 000 лв от вашите пари, за уж почистване на коритата на три реки, пък не пипна нищо.Мало и голямо споменават майките и целите родове, всеки Божи ден, на управляващите на Берковица, които не само, че дадоха тези пари, но и мълчаливо гледаха извършването на това, без да потърсят отговорност от ръководството на Общината в лицето на кмета Каменова и нейните хора, да не кажем съучастници.

Поуплашиха се управниците и се разбързаха да изчистят коритото поне на река Берковска река. Скоро публикувахме видео материали от коритото на реката в село Ягодово, което е трябвало да се почисти, както говорят хората, от сват на кметицата. Вероятно и там са дадени една камара пари. Куче влачи - диря нема! От видео материалите се вижда джунглата на тази река. Какво е състоянието на коритото на реката в Замфирово можем да се досетим. 

В главата ни се въртят едни умопомрачителни цифри от порядъка на 1 милион и 300 хиляди  лв. Общината не се отчете публично, пази се мълчание, някаква омерта като при италианската мафия. Прокуратурата е ни чула, ни видяла. Хората шушукат страхливо и ругаят грозно. 

Та! Поуплашиха се управниците и заповядаха на Комунални дейности, Берковица да зарежат почистването на града и бързо, бързо да поочистят коритото на реката. Само, че...бяха изловени на местоанарушението от съветник Милован Жан Пантелеев и народният трибун Георги Ганов. Знаете какво се случи - агресивната общинска служителка Милена Иванова нагло наруши закона и вместо да окаже пълно съдействие на блиц контрола на съветник Пантелеев, взе и го нападна, буквално го удари и изхвърли телефона му.

Днес, 05.10. положението е следното.



И сега въпросът е дали името на Стилинг Груп оправдава английския си произход и дали някой ще започне следствие относно този случай?


С други думи - СТИЛИНГ ГРУП група за кражба ли е или е просто нечувствителна към възмущението на гражданите на Берковица или пък има някакъв политически или прокурорски чадър над нея? И в двата случая едно е сигурно - парите ги няма. 

Защо Общината не си ти търси, можем само да гадаем. Вие дали се сещате или ние да ви кажем? Защо Прокуратурата не е започнала следствие? Защото ги е страх поради политически чадър или просто са над тези неща? Ако видите хората от прокуратурата и не ви е страх, питайте ги! Ние ги питаме, но знаем, че по-скоро ще получим отговор от арменския поп, отколкото някой от прокуратурата да си отвори устата и да обясни нещо. Абе тези прокурори недосегаеми ли са? Чудим се...

Та такива ми ти работи! А вие гражданите на Берковица се показвате като ларж хора. Подарявате милиончета. Брао! Брао на мазе!

No comments:

Post a Comment

КМЕТИЦАТА НА БЕРКОВИЦА НАБУТВА МЕЧО ОТ РАКОВИЦА НА ХРАНИЛКА, А ТОЙ И ФАМИЛИЯТА МУ ДЪЛЖАТ ПАРИ ЗА ВОДА ЗА ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА

Случващото се в Берковица е като приказки от Старата гора, въпреки че ГЕРБ и ДПС я поизбиха безмилостно за кинти. Това са приказки от Горнат...